Pasta de fasole pastai

Printeaza

Pasta de fasole pastai

Ingrediente:Pasta de fasole pastai

  • 3 kg fasole
  • 1 kg ceapă
  • 1/2 l ulei
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea, o speli şi o pui la fieit în apă cu sare. Când s-a  fiert o scurgi de zeamă şi o laşi la răcit. Ceapa o prăjeşti în toată cantitatea de ulei, apoi o laşi la scurs.

Treci prin maşina de tocat fasolea şi ceapa, le amesteci cu uleiul folosit la prăjirea cepei şi două aspirine pisate şi condimentezi după gust.

Compoziţia obtiută o pui în borcane; dea­supra fiecărui borcan torni ulei fierbinte (o lingură) şi pui o felie de roşie. Capsezi bor­canele şi le sterilizezi. Le consumi iarna, cu usturoi pisai şi maioneză.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • PATE DE FASOLE PASTAI

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.