Pastă de chilcă

Printeaza

Pastă de chilcă 

Ingrediente:Pastă de chilcă

  • chilcă sărată
  • 150 g unt
  • 450 g margarina

Pentru decor:

  • 20 g măsline
  • 50 g lămîie

 

Mod de preparare:

Chilca se spală, se taie capul şi coada, se amestecă cu unt şi mărgărină. Se trece de cîteva ori prin maşina de tocat cu sita deasă.

După ce se bate bine şi se aranjează pe platou, se netezeşte cu paleta sau se poate decora cu şpriţul, apoi se garniseşte cu măsline şi felii de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.