Pasta de carne cu cimbru si unt

Printeaza

Pasta de carne cu cimbru si unt din: carne de vită fară os, unt, cimbru praf, supă de came, sare.

Pasta de carne cu cimbru si unt

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită fară os
  • 50 g unt
  • cimbru praf
  • 200 ml supă de came
  • sare

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare. După fierbere, se toacă la maşina cu sită deasă.

Se bate cu lingura de lemn cu puţină supă de came şi untul crud şi se condimentea­ză cu cimbru. Se serveşte pe pâine albă, prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.