Pastă de branză cu mărar

Printeaza

Pastă de branză cu mărar

Ingrediente:Pastă de branză cu mărar

  • 250 g brânză dulce
  • 100 g smântână
  • 1 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

In bolul de la mixer punem brânză, smântână şi sare şi amestecăm până se formează o pastă omogenă, iar la sfârşit adăugăm mărarul tocat fin.

Se pune într-un castronel, se garni­seşte cu ardei şi pătrunjel verde şi se dă la frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.