Pasta de ardei capia

Printeaza

Pasta de ardei capia din:

Ingrediente:Pasta_de_ardei_capia

  • 4 kg ardei capia
  • 250 g bulion
  • 500 ml utei
  • 1 lingurită boia iute/dulce
  • 1/2 kg ceapă
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Speli bine ardeii şi-i coci în cuptor. Când sunt gata, îi pui într-un vas, îi sărezi si-i acoperi cu o cârpă sau cu folie de aluminiu, ca să li se înmoaie coaja. După câteva minute, îi cureţi şi îi dai prin maşina de tocat, după care îi aşezi într-o oală încăpătoare.

Speli, cureţi şi tai mărunt ceapa şi o căleşti în ulei, adaugi bulionul, boiaua şi sarea după gust. Când este gata, o adaugi peste ardei, amesteci bine şi pui oala la fiert, la foc mic, preferabil pe o plită.

Când apa s-a evaporat, pui pasta fierbinte în borcane sterilizate, pe care le inchizi etanş şi le păstrezi 1-2 zile în pături, până se răcesc.

Pasta de ardei capia

Pasta_de_ardei_capia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.