Pasta de ansoa cu verdeata 

Printeaza

Pasta de ansoa cu verdeata din: ulei, usturoi, ansoa, patrunjel, busuioc, lamaie, galbenus.

Ingrediente:Pasta de ansoa cu verdeata

  • 50 ml de ulei
  • 4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • 50 de fileuri de anşoa
  • 1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 lingură de busuioc proaspăt tocat
  • o lămâie
  • 3 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Fierbeţi într-un castron, timp de 15 minute, la foc mic, toate ingredientele în afară de lămâie şi gălbenuşuri.

Intre timp, bateţi gălbenuşurile cu sucul de la o jumătate de lămâie. Turnaţi peste amestecul de anşoa şi amestecaţi ca să se lege totul. Continuaţi operaţiunea până la îngroşare.

Luaţi de pe foc, presăraţi sare şi piper si serviti pe paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.