Pasta de ansoa cu usturoi si verdeata

Printeaza

Pasta de ansoa cu usturoi si verdeata din: ulei, usturoi, ansoa, patrunjel, busuioc, lamaie, galbenus.

Ingrediente:Pasta de ansoa cu usturoi si verdeata

  • 60 ml (4 linguri) de ulei
  • 4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • cincizeci de fileuri de anşoa
  • 15 g (1 lingură) de pătrunjel proaspăt tocat
  • 15 g (1 lingură) de busuioc proaspăt tocat
  • o lămâie
  • 3 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Fierbeţi într-un castron, timp de 15 minute, la foc mic, toate ingredientele în afară de lămâie şi gălbenuşuri.

Intre timp, bateţi gălbenuşurile cu sucul de la o jumătate de lămâie. Turnaţi peste amestecul de anşoa şi amestecaţi ca să se lege totul. Continuaţi operaţiunea până la îngroşare.

Luaţi de pe foc, presăraţi sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.