Pasta cu tartine

Printeaza

Pasta cu tartine din: macrou, morcovi, ceapa, cimbru, vin alb, mustar, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Pasta_cu_tartine

  • 6 bucati macrou congelat
  • 4 morcovi
  • 3 cepe
  • o crenguta cimbru
  • 120 ml vin alb sec
  • 2 linguri mustar
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală, se pun peştii cu apă rece care să-i depăşească şi se adaugă morcovii, 2 cepe tăiate în patru, sare, cimbru şi vin.

Se lasă să dea în clocot, se pune capacul şi se stinge focul. Se lasă aşa 1 § minute, după care peştii se scurg.

Peştii se desfac si.se aleg cu mâna în bucăţi cât şe poate de mari. Se adaugă muştar, smântână, ceapa tocată, sare şi piper.

Se amestecă uşor, se verifică gustul şi, dacă mai este nevoie, se adaiîgă zeamă în care a fiert peştele.

Se dă la rece pentru 30 de minute înainte de servire.

Pasta cu tartine

Pasta_cu_tartine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.