Pasta cu seminte de chia, alge si mustar

Printeaza

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar din: alge marine deshidratate,  muştar de preferinţă Dijon, seminţe de chia, cea­pă verde, ulei de cânepă, apă, zeama de lamaie, sare.

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar

Ingrediente:

  • 50 g alge marine deshidratate
  • 2 linguri muştar, de preferinţă Dijon
  • 40 g seminţe de chia
  • 4 fire de cea­pă verde
  • 3 linguri ulei de cânepă
  • 400 ml apă
  • zeama de la 1 lămâie
  • sare

Mod de preparare:

Pui algele într-un cas­tron şi le acoperi cu apă. Le laşi astfel să se rehidrateze, timp de 20 de minute. Scurgi apa şi le pasezi cu ajutorul mixerului vertical sau folosind robotul de bucătărie.

In apa rămasă de la alge, înmoi seminţele de chia pentru 10 minute. Mixezi muştarul împreună cu ule­iul, pe acesta turnându-l picătură cu picătură, ca la maioneză.

Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Amesteci algele, ceapa, seminţele de chia, pasta de muştar şi zeama de lămâie. Consumi pasta pe felii de pâine prăjită.

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.