Pastă de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză

Printeaza

Pastă de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză din: conopida, crema de branza, usturoi, maioneza, sare, piper.

Ingrediente:Pastă de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză

  • 30 g conopida
  • 150 g crema de branza
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi buchetelele de conopida in apa cu sare, cat sa fie al dente.

Dacă le fierbi prea tare, conopida va fi apoasă şi schimbă toată consistenţa cremei.

Pui conopida la scurs şi o laşi să se răcească. Amesteci apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau în blender.

Inainte de servire, laşi la rece minimum 1 oră pasta de conopidă cu cremă de brânză si usturoi.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.