Pasta Asciutta

Printeaza

Pasta Asciutta din: spaghete, ulei de masline, usturoi, patrunjel, boia de ardei, sare, piper.

 

Ingrediente:PasteAscuitta

  • 500 g Spaghetti
  • 100 ml ulei de măsline
  • 8 căţei de usturoi
  • o jumătate de legătură de pătrunjel
  • boia de ardei iute sau dulce
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbeţi pastele Barilla în apă cu puţină sare timp de 9 minute. Curăţaţi şi zdrobiţi patrucăţei de usturoi, tocaţi pătrunjelul. Puneţi pefoc într-o tigaie uleiul de măsline, adăugaţi ceilalţi patru căţei de usturoi fără să-i curăţaţide coajă. Lăsaţi la foc mic timp de 3 minute,prăjind usturoiul pe toate părţile.

Puneţi apoi usturoiul zdrobit, pătrunjelul şi boiaua de ar­dei. Săraţi şi piperaţi. Lăsaţi compoziţia pe foctimp de 3 – 4 minute.  Adăugaţi peste acestsos pastele, amestecaţi bine şi serviţi imediat.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta simpla si gustoasa de spaghete. Va recomand s-o incercati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.