Pasta aromata de sofran

Printeaza

Pasta aromata de sofran din: sofran, apa.

Ingrediente Pasta aromata de sofran:Pasta aromata de sofran

  • 50 g pudra de sofran
  • 120 ml apa

 

 

 

Mod de preparare Pasta aromata de sofran:

Se combina sofranul cu apa intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa.

Se pune la racit.

Se depoziteaza la frigider intr-un recipient foarte bine inchis.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Spirale de aluat cu pasta de masline

Pasta aromata de masline

Pasta aromata de masline din: masline, capere, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri capere 2 căţei usturoi 100 ml ulei o lingură suc proaspăt de lămâie sare piper   Mod de preparare: In bolul unui mixer se pun măslinele fără sâmburi, caperele şi usturoiul feliat. Se mixează […]

Fasole aromata cu carne

Fasole aromata cu carne

Fasole aromata cu carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc împănată o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]

Crap în crustă aromată

Crap în crustă aromată din: crap, boia dulce, busuioc, ceapa, ulei de masline, coaja de lamaie, cimbru, piper alb, sare, ardei iute. Ingrediente: 4 bucati de crap, circa 250 g fiecare 1 lingura boia dulce 20 frunze busuioc 2 cepe mai mici, tocate 4 linguri ulei de masline 1 lingurita coaja de lamaie rasa marunt […]

 

Stiuca umpluta fiarta si aromata

Stiuca umpluta fiarta si aromata

O reteta absolut delicioasa de stiuca umpluta, fiarta din: stiuca, ceapa, untdelemn, paine, zahar, albus de ou, zarzavat de supa, zeama de lamaie, sare, piper, hrean, otet, miere si un morcov. Ingrediente: o ştiucă de 1,5 kg 3 cepe 120 ml untdelemn miezul de la o felie de pâine 20 g zahăr un albuş de […]

Supă de chimen cu mei

Supa de chimen aromata

Supa de chimen Ingrediente: 1 lingură untură 1 lingură faină sare 1 lingură chimen 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 2 roşii 1 ardei gras 1 cartof   Mod de preparare: Zarzavatul şi legumele se pun întregi la fiert, într-un litru şi un pic de apă .Când au fiert, se scot cu supiera se încinge […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.