Pasca cu umplutura de ciocolata

Printeaza

Pasca cu umplutura de ciocolata din: faina, margarina, zahar, ciocolata, cacao, lapte, oua, zahar vanilat.

Ingrediente:Pasca cu umplutura de ciocolata

  • 250 g făină
  • 125 g margarina
  • 1 ou
  • 50 g zahăr
  • 1 praf de sare
  • margarină pentru uns forma

Umplutură:

  • 100 g ciocolată de menaj
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri făină
  • 200 ml lapte
  • 4 ouă
  • 100 g margarină
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, margarina, oul, zahărul şi un praf de sare. Se frământă, apoi se lasă la dospit. Se întinde cu sucitorul o foaie potrivit de groasă şi se aşază în forma de copt specială.

Umplutură: se topeşte ciocolata pe baie de aburi, se adaugă margarina, cacao şi vanilie. Se toarnă laptele treptat şi se amestecă până când compoziţia se îngroaşă. Separat, se bat ouăle, se adaugă zahărul, apoi se toarnă peste ciocolată.

Peste aluatul din tavă, se pune hârtie de copt. Se dă la cuptor şi se lasă cam 15 minute. După ce este gata, se scoate şi se îndepărtează foaia. Se toarnă umplutura şi se dă din nou la cuptor, încă 20 de minute.

Cu 5 minute înainte de a se scoate forma din cuptor, se decorează cu jumătăţi de nuci sau migdale. Inainte de servire, se pudrează cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.