Pasca cu gris

Printeaza

Pasca cu gris din: branza, stafide, oua, gris, zahar.

Ingrediente:Pasca cu gris

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g stafide
  • 3 ouă
  • 3 linguri griş
  • 5 linguri zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • coaja rasă de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Se prepară umplutura, amestecând 500 g brânză de vaci cu 100 g stafide, 3 ouă, 3 linguri griş, 5 linguri zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat şi coaja rasă de la o lămâie.

Se prepară un aluat ca de pandişpan, din 3 ouă cu 3 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat şi coaja rasă de la 1/2 portocală.

Se toarnă într-o tavă rotundă, unsă şi tapetată cu făină. La mijloc se toarnă umplutura şi se amestecă cu lingură de lemn, circular, fără să ajungi la fundul şi marginea tăvii.

Cele două compoziţii se vor amesteca; deasupra se toarnă un ou bătut cu un iaurt mic.

Se coace 30 minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pasca cu gris
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.