Pasat de dovlecei cu agrise

Printeaza

Pasat de dovlecei cu agrise din: dovlecei, nuci de macadamia, mere, scortisoara, vanilie, suc de cocos, suc de ghimbrie, agrise.

Ingrediente:

  • două ceşti de dovlecei, cojiţi şi tăiaţi în formă de cubleţe
  • o ceaşcă de nuci de macadamia
  • o jumătate de ceaşcă de mere
  • o linguriţă de scorţişoară
  • o lingură de vanilie
  • o ceaşcă de suc de nucă de cocos tânără
  • o linguriţă de suc de ghimbir
  • o jumătate de ceaşcă de agrişe deshidratate

 

Mod de preparare:

Puneţi toâte ingredientele, cu excepţia agrişelor, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Serviţi în boluri pentru micul dejun, garnisind cu agrişe.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Carnati taranesti cu cartofi

Pasat cu carnati

Pasat cu carnati din: zeama de varza, pasat, slanina, ceapa, carnati afumati, carnati Trandafir. Ingrediente: 1 l zeamă de varză 300 g păsat 150 g slănină 1 ceapă 250 g cârnaţi afumaţi 200 g cârnaţi Trandafir   Mod de preparare: Se pune la fiert zeama de varză. Când clocoteşte, se toarnă în ploaie păsatul. Se […]

Reteta ghiveci cu gulii

Ghiveci cu pasat

Ghiveci cu pasat din: pasat, costita, ardei, rosii, carnati Trandafir, ceapa, ou, boia. Ingrediente: 300 g păsat 600g costiţă 3 ardei 2 roşii 250 g cârnaţi Trandafir 2 cepe 1 ou boia   Mod de preparare: Păsatul se fierbe la fel ca în reţeta anterioară, cu deosebirea că, înainte de a începe să fiarbă, se […]

 

Sarmale cu nuca

Sarmalute cu pasat si stafide

Sarmalute cu pasat si stafide din: varza murata, ceapa, morcovi, pasat. orez, stafide, ardei rosu, sare, piper, boia, condiment vegetal. Ingrediente: 1 varză murată 4 cepe medii 2 morcovi 1 cană păsat 1/2 cană orez 200 g stafide 1 ardei roşu sare piper boia condiment vegetal   Mod de preparare: Ţii varza 2 ore la […]

Lasagna_cu_rosii_pasate

Lasagna cu rosii pasate

Lasagna cu rosii pasate din: lasagna, rosii, cascaval, unt, faina, lapte, carne tocata, ceapa, vin rosu, masline. Ingrediente: 500 g lasagna 300 g roşii pasate 200 g caşcaval Sos bechamel: 100 g unt 100 g faină 500 ml lapte Pentru umplutură: 1 kg carne tocată amestec 100 g roşii pasate 3 cepe 150 ml vin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.