Pasat cu carnati

Printeaza

Pasat cu carnati din: zeama de varza, pasat, slanina, ceapa, carnati afumati, carnati Trandafir.

Ingrediente:Pasat cu carnati

  • 1 l zeamă de varză
  • 300 g păsat
  • 150 g slănină
  • 1 ceapă
  • 250 g cârnaţi afumaţi
  • 200 g cârnaţi Trandafir

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert zeama de varză. Când clocoteşte, se toarnă în ploaie păsatul. Se fierbe amestecând mereu, iar când este gata se iau cu lingura găluşte mai mari şi se aşază într-o tavă unsă cu grăsime.

Se taie cuburi slănina şi se prăjeşte, după care se scoate pe o farfurie. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt, cârnaţii afumaţi şi cârnaţii Trandafir. Se toarnă apoi peste păsat, se scutură tava şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.