Pasare cu cuscus

Printeaza

Pasare cu cuscus din: piept de gaina, unt, ulei, cuscus.

Ingrediente:Pasare cu cuscus

  • 100 g piept de găină fiert rasol
  • 5 g unt
  • 10 ml ulei
  • 50 g cuşcuş

 

Mod de preparare:

Se rumeneşte cuşcuşul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana are o culoare galben-inchis. Se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă încet, pană se înmoaie şi scade, apoi se amestecă cu uleiul.

Pieptul de găină fiert se stropeşte cu untul topit pe deasupra şi se serveşte întreg, cu cuşcuşul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.