Parjoale din legume

Printeaza

Parjoale din legume cu morcovi, dovlecei, telina, marar, patrunjel, usturoi, faina, pesmet, oua, ulei, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata legumele, dupa care da-le pe razatoare mica. Amesteca legumele cu usturoiul zdrobit sau taiat marunt, patrunjelul si mararul tocat.

Adauga doua linguri cu faina si oaule batute cu un praf de sare si piper.

Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza parjoalele. Tavaleste-le prin faina amestecata cu pesmet, dupa care prajeste-le in ulei incins.

Serveste-le pe pat de salata de varza amestecata cu castraveti si stropita cu sos vinegreta.

 

Parjoale din legume

 

Parjoale din legume

Parjoale din orez cu ceapa verde

Parjoale din orez cu ceapa verde din: orez, marar, usturoi, ceapa, branza de soia, faina, sare, piper, ulei, pesmet. Ingrediente: 120 g orez 1 legătură mărar 3 căţei de usturoi 1 legătură ceapă verde 200 g brânză de soia făină piper 1 lingură de pesmet ulei sare   Mod de preparare: Speli bine orezul şi-l

Prajoale de varza cu ou si smantana

Parjoale de varza cu ou si smantana

Prajoale de varza cu ou si smantana din: varză nouă, franzela, lapte, ulei, oua, smantana, sare, piper, mărar şi patrunjel verde. Ingrediente: 1 varză nouă (1 kg) 100 g franzelă 100 ml lapte dulce 100 ml ulei 3 ouă 200 g smântână sare piper mărar şi patrunjel verde Mod de preaprare: Cureţi varza, o speli şi o […]

Parjoale de praz cu cascaval

Parjoale de praz cu cascaval

Parjoale de praz cu cascaval din: praz, cartofi, faină, pesmet, caşcaval raş, ulei, ou, sare, piper măcinat. Ingrediente: 1 kg praz 500 g cartofi 2 linguri faina 3 linguri pesmet 1 lingură caşcaval raş 1 ceaşcă ulei 1 ou sare piper măcinat Mod de preparare: Se curăţă prazul de partea verde, se taie bucăţi şi […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pirjoale din bostanei
  • cotlete din bostanel
  • pirjoale din legume

1 comentariu

  1. Au iesit bune parjoalele?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.