Parjoale de vita

Printeaza

Parjoale de vita din: carne tocata de vita, morcov, ceapa, usturoi, pesmet, cimbru, ou, faina, piper, ulei si sare.

Ingrediente:Parjoale_de_vita

  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura cu pesmet
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 ou
  • faina
  • piper
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dă morcovul pe răzătoarea mică. Procedează la fel cu ceapa. Amestecă totul cu carnea tocată, usturoiul pisat mărunt, pesmetul, cimbrul, oul şi un praf de sare şi piper.Din această pastă, modelează pârjoale şi tre- ce-le prin făină.

Intr-o tigaie, încinge mai mult ulei şi prăjeşte-le pe ambele părţi, până ce se rumenesc, apoi scoate-le pe un şervet de hârtie. Serveste-le cu salată verde si roşii.

Parjoale de vita

Parjoale_de_vita

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alecsa Martin

    Trebuie sa incerc si eu parjoalele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.