Parjoale de vita
PrinteazaParjoale de vita din: carne tocata de vita, morcov, ceapa, usturoi, pesmet, cimbru, ou, faina, piper, ulei si sare.
- 500 g carne tocata de vita
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura cu pesmet
- 1 lingurita cu cimbru
- 1 ou
- faina
- piper
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Dă morcovul pe răzătoarea mică. Procedează la fel cu ceapa. Amestecă totul cu carnea tocată, usturoiul pisat mărunt, pesmetul, cimbrul, oul şi un praf de sare şi piper.Din această pastă, modelează pârjoale şi tre- ce-le prin făină.
Intr-o tigaie, încinge mai mult ulei şi prăjeşte-le pe ambele părţi, până ce se rumenesc, apoi scoate-le pe un şervet de hârtie. Serveste-le cu salată verde si roşii.
Parjoale de vita
Pofta buna!
Trebuie sa incerc si eu parjoalele astea