Parjoale de legume cu sos

Printeaza

Parjoale de legume cu sos din: ciuperci, cartofi, dovlecel, oua, faina de grau, sare, piper, patrunjel, marar, usturoi, vin, ulei, dafin, bulion, apa, zahar.

Ingrediente:Parjoale de legume cu sos

  • 500 g ciuperci
  • 5 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 ouă
  • făină de grâu
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2 căţei de usturoi

Ingrediente pentru sos:

  • 1 pahar vin
  • 2 linguri ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 frunză dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 pahar apă
  • sare
  • 1 lingură zahăr

Mod de preparare:

Fierbi ciupercile împreună cu cartofii şi cu puţină sare.

Când cartofii şi ciupercile s-au fiert, le dai prin maşina de carne împreună cu dovlecelul, adaugi sare după gust, mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt, piperul, usturoiul pisat, cele 2 ouă şi făina.

Amesteci bine toate ingredientele, formezi pârjoale şi le coci în ulei. Dacă doreşti, serveşti pârjoalele cu un sos.

Amesteci într-un vas toate ingredientele, după care pui vasul pe foc.

Laşi să fiarbă până ce lichidul se mai îngroaşă şi devine un sos consistent.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Parjoale de ovaz cu salata de porumb

Parjoale de varza cu smantana

Parjoale de varza cu smantana din: varza, paine, lapte, untdelemn, oua, smantana, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 1 kg varză albă 100 g pâine 50 ml lapte 100 ml untdelemn sau untură 3 ouă 2 linguri smântână sare piper mărar şi pătrunjel verde   Mod de preparare: Varza se curăţă, se spală şi se opăreşte […]

 

Parjoale de conopida cu sos tartar

Parjoale de conopida cu sos tartar

Parjoale de conopida cu sos tartar din: conopida, oua, pesmet, ceapa, usturoi, sare, piper, cascaval, ulei, maioneza, castraveti murati, patrunjel, lamaie, capere. Ingrediente: 600 g conopidă 2 ouă 100g pesmet 2 fire ceapă verde 3 căţei de usturoi sare piper negru măcinat 200 g caşcaval sau mozzarella 100 ml ulei pentru prăjit Pentru sos 200 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.