Parfeu de portocale

Printeaza

Parfeu de portocale

Ingrediente:Parfeu de portocale

  • 5 gălbenuşuri
  • 1 ou
  • 200 g zahăr
  • 2-3 portocale
  • 500 g frişcă
  • cîteva picături esenţă de portocale

 

Mod de preparare:

Spargem ouăle într-un vas şi le batem puţi’n, apoi adăugăm zahărul şi batem bine. Turnăm zeamă de portocale.

Punem vasul pe baia de apă şi amestecăm com­poziţia. Punem în compoziţie bucăţi mari de coajă de portocală şi amestecăm bine pe baia de apă.

Cînd crema este gata (fără să cloco­tească), o luăm de la foc, o lăsăm să se răcească şi scoatem cojile de portocală. Amestecăm cu frişcă bătută.

Adăugăm şi cîteva picături de esenţă de portocale. Punem compoziţia în formă de parfeu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.