Parfe de piersici

Printeaza

Parfe de piersici

Parfe de piersici

Ingrediente:

  • 1 kg piersici
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 linguri lapte
  • 750 g frişca

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală şi se opăresc puţin în apă clocotită, ca să se desprindă mai uşor pieliţa. Apoi se cojesc, se dau prin sită şi rezultă un piure în care se adaugă zahărul pudră, laptele, iar la urmă se încorporează treptat frişca.

Se amestecă foarte bine, după omogenizare se toarnă în forma dorită şi se dă la congelator.

Parfe de piersici

Parfe de piersici

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.