Pară cu tei

Printeaza

Pară cu teiSe prepară o infuzie de 20 cl de tei cu apă fiartă. Se curăţă 2 pere mici şi coapte, se taie în patru bucăţi fiecare şi se scoate coto­rul. Se taie felii mari. Se pun într-o cratiţă mică şi se toarnă infuzia. Se lasă 2 ore la frigider.

Se aşază perele într-o tigaie şi se toarnă doar 2 linguriţe de suc. Se fierbe la foc mic 10 min. până când perele devin moi. Se ames­tecă până se obţine o cremă. Se pune într-o cană şi se lasă să se răcească.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.