Papricaş

Printeaza

Papricaş

Ingrediente:Papricaş

  • 150 g faină
  • 2 linguri unt
  • 4 ouă
  • 2 linguri brânză rasă
  • sare
  • piper
  • 1 kg carne de viţel
  • 3 cepe
  • 1 lingură pastă roşii
  • 1 lingură paprică
  • 2 ardei graşi
  • sare
  • 2 linguri untură
  • 1 lingură faină
  • 500 ml supă de vacă

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert un sfert de litru de apă cu unt şi sare. La primul clocot se pune faina şi se amestecă până se desprinde de pe cratiţă se pune apă la fiert, cu sare se lasă să se răcească aluatul, se adaugă ouăle, brânza şi piperul, se freacă bine

Se pun găluşte cu lingura în apa clocotită, să fiarbă la foc mic circa 20 de minute .

Carnea se taie felii-porţii ceapa se taie peştişori ardeii se toacă din cuţitSe încinge untura, se pune carnea la prăjit şi, imediat ce a luat puţină culoare, ceapa şi ardeii.

Dacă s-au muiat acestea, se adaugă pastă de roşii, paprică şi faină se amestecă un pic, se adaugă şi supă fierbinte, sare după gust, şi se lasă să fiarbă acoperit, circa o oră.

La sfârşit se pun şi găluştele, să se cunoască cinci minute cu carnea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.