Papricaş de vită cu ciuperci

Printeaza

Papricaş de vită cu ciuperci: carne de vita, ulei, ciuperci, ceapa, ardei gras rosu, vin alb, lapte, smantana, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită
  • 4 linguri ulei
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar lapte
  • 3 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai carnea în felii mici, o prăjeşti câteva minute în ulei, apoi pui apa să se acopere bine şi o laşi să fiarbă.

Când a scă­zut toată apa pui sare şi ceapa tăiată mărunt. Căleşti totul timp de 2-3 minute şi pui arde­iul tăiat subţire.

Amesteci puţin, apoi adaugi ciupercile tăiate şi puţină apă.

Când carnea şi ciupercile s-au fiert, adaugi vinul şi smân­tână amestecate cu făină şi cu lapte.

Laşi să mai dea câteva clocote, apoi pui piperul şi pătrunjelul.

Serveşti papricaşul cu garnitură de cuşcuş, castraveţi acri şi cu un pahar de vin roşu alături.

 

Papricaş de vită cu ciuperci

Papricas_de_vita_cu_ciuperci.png

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.