Papiota cu rondele de peste

Printeaza

Papiota cu rondele de peste din: rondele de peste, lamaie, vin alb, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Papiota cu rondele de peste

  • 4 rondele de peşte
  • zeama unei lămâi
  • 4 linguri vin alb
  • 2 linguri ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie patru bucăţi de hârtie de copt şi se asază în tava mare de copt a aragazului.

Pestele, dacă este prea slab, se stropeşte cu puţin ulei şi se presară apoi cu sere şi piper.

Se pune pestele pe hârtie, se toarnă vinul şi se repartizează suc de lămâie.

Se presară cimbru, se împachetează şi se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.