Papardelle cu ciuperci şi dovlecel

Printeaza

O reteta delicioasa de Papardelle cu ciuperci şi dovlecel din: papardelle, ciuperci, dovlecel, ulei de masline, parmezan, frunze de busuioc, sare si piper.

 

Ingrediente:Papardelle cu ciuperci şi dovlecel

 

  • 500 g papardelle
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 dovlecel
  • 50ml ulei de măsline
  • 50 g parmezan
  • 2-3 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în 3 litri apă cu 1 linguriţă sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeţi-le de apă (păstraţi o ceşcuţă din apa în care au fiert0. Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în feliuţe ciupercile şi dovlecelul, apoi căliţi-le în ulei până când se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci.

Puneţi în tigaie pastele fierte, adăugaţi o ceşcuţă din apa în care au fiert acestea şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 3-4 minute, amestecând din când în când. La final, puneţi parmezanul dat pe răzătoarea mică şi frunzele de busuioc tocate mărunt. Serviţi papardelele fierbinţi.

Papardelle cu ciuperci şi dovlecel

Papardelle cu ciuperci şi dovlecel

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.