Papanasi fierti cu branza de vaci

Printeaza

Papanasi fierti cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, gris, faina, unt, pesmet.

 

Ingrediente:Papanasi fierti cu branza de vaci

  • 100 g brinzâ de vaci
  • 1 ou
  • 15 g gris
  • 1 linguriţă făină
  • 5 g unt
  • pesmet

 

 

Mod de preparare:

Se dă brînza de vaci prin sită, apoi se amestecă cu oul, grisul şi făina pană se obţine o compoziţie omogenă, de o consistenţă mai moale.

Se ia cu lin­gura din această compoziţie, se pune pe planşeta presărată cu făină, modelandu-se în grămăjoare mici de formă rotundă.

Se fierb în apă clocotită, acope­rit, la foc încet, 10-15 minute, pana se ridică la suprafaţă şi devin pufoşi.

Se strecoară apoi şi se dau prin untul topit amestecat cu pesmetul ru­menit deschis, într-un vas fără grăsime.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Papanasi cu dulceata din fructe de soc

Papanasi cu dulceata din fructe de soc din: branza, oua, faina, drojdie, zahar, sare, ulei, smantana, dulceaţă. Ingrediente: 500 g brânză dulce 3 ouă 250 g făină 15 g drojdie proaspătă 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare 200 ml ulei Pentru decor: smântănă dulceaţă din fructe de soc   Mod de preparare: Dizolvi drojdia şi […]

Papanasi cu prune

Papanasi cu dulceata de visine si ciocolata

Papanasi cu dulceata de visine si ciocolata din: branza de vaci, oua, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahar, coaja de lamaie, ulei, smantana, dulceata de visine, sos de ciocolata. Ingrediente: 700 g brânză de vaci 3 ouă 500 g făină o linguriţă praf de copt o linguriţă bicarbonat de sodiu un pliculeţ zahăr […]

Papanasi cu prune

Papanasi fierti cu pesmet

Papanasi fierti cu pesmet din: branza de vaci, faina, oua, pesmet, sare. Ingrediente: 500 g branza dulce de vaci 150 g faina 4 oua 2 linguri pesmet sare   Mod de preparare: Se amestecă bine brânza de vaci cu ouăle, făina şi un praf de sare, se omogenizează compoziţia şi se rulează dându-i o formăde […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.