Papanasi din gris cu branza de vaci

Printeaza

Papanasi din gris cu branza de vaci din: branza, gris, unt, zahar, ou, sare, lamaie.

Ingrediente:Papanasi din gris cu branza de vaci

  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g gris
  • 50 g unt
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • sare
  • coajă de lămăie

 

Mod de preparare:

Amestecaţi brânza cu oul, adăugaţi grisul în ploaie, omogenizaţi folosind o lingură de lemn, adăugaţi sare şi coajă de lămâie şi luaţi din amestec cu o linguriţă in cantităţi potrivite, puneţi să fiarbă în apă fierbinte.

Lăsaţi focul mic 10 min, scoateţi papanaşii cu supieră, puneţi-i într-un castron, stropiţi cu unt şi pudraţi cu zahăr farin.

Serviţi desertul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.