Papanasi din gris cu branza de vaci
PrinteazaPapanasi din gris cu branza de vaci din: branza, gris, unt, zahar, ou, sare, lamaie.
- 200 g brânză de vaci
- 100 g gris
- 50 g unt
- 50 g zahăr pudră
- 1 ou
- sare
- coajă de lămăie
Mod de preparare:
Amestecaţi brânza cu oul, adăugaţi grisul în ploaie, omogenizaţi folosind o lingură de lemn, adăugaţi sare şi coajă de lămâie şi luaţi din amestec cu o linguriţă in cantităţi potrivite, puneţi să fiarbă în apă fierbinte.
Lăsaţi focul mic 10 min, scoateţi papanaşii cu supieră, puneţi-i într-un castron, stropiţi cu unt şi pudraţi cu zahăr farin.
Serviţi desertul cald.
Pofta buna!