Papanasi de cartofi cu smantana

Printeaza

Papanasi de cartofi cu smantana din: cartofi, ou, faina, sare, piper, untdelemn, smantana, pesmet.

Ingrediente:Papanasi de cartofi cu smantana

  • 500 g cartofi
  • un ou
  • 2 linguri faină
  • sare
  • piper
  • untdelemn
  • o lingură smântână
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se dau prin maşina de tocat. Se amestecă bine cu făina, oul bătut, smântână, sarea. Se fac chiftele şi se dau prin pesmet; se prăjesc pe ambele părţi, în untdelemn fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.