Papanasi cu smantana prajiti

Printeaza

 Papanasi cu smantana prajiti

Ingrediente:Papanasi cu smantana prajiti

  • 150 g făină
  • 180 g unt
  • 3 ouă
  • sare
  • 300 g brînză de vaci
  • puţin zahăr
  • 150 g smîntînă

 

Mod de preparare:

Se pune la foc într-un vas 1/2 pahar apă, 80 g unt, puţină sare şi zahăr.

Cînd începe să fiarbă se pune 100 g făină, se amestecă rapid, se ia de pe foc.se pun ouăle unul cîte unul, apoi se pune brînza bine stoarsă.

Se prepară pa­panaşii, se dau prin făină şi se prăjesc în unt.

Se serveşte separat smîntînă şi zahăr la cerere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.