Papanasi cu smantana si gem

Printeaza

Papanasi cu smantana si gem

Ingrediente:Papanasi cu smantana si gem

  • 1 kg brânză de vaci
  • 400 g făină
  • 4 ouă
  • 150 g zahăr farin compoziţie + 50 g pudrare
  • o linguriţă de bicarbonat
  • 2 linguriţe răzătură de lămâie
  • 100 g griş
  • 200 ml ulei
  • 500 g smântână
  • o linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Brânza de vaci o amesteci cu făină, ouă, zahăr farin, bicarbonat, răzătura de lămâie şi sare. Din această compoziţie modelezi papanaşii în formă rotundă, apeşi în mijloc şi îi prăjeşti în ulei.

Ii pudrezi cu zahăr farin. Serveşti papanaşii calzi pe farfurie, cu smântână dea­supra. După preferinţă, pui şi gem (căpşune, piersici, caise etc.).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.