Papanasi cu morcovi

Printeaza

Papanasi cu morcovi din: branza, oua, faina, zahar, morcovi, zahar, bicarbonat, sare, lamaie, dulceata, ulei, smantana.

Ingrediente:Papanasi cu morcovi

  • 700 g brânză de vaci
  • 4 ouă mari
  • 400 g făină
  • 150 g zahăr
  • 2 morcovi noi
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • coajă de lămâie
  • dulceaţă de căpşuni
  • ulei pentru prăjit
  • smântână dulce

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul, brânza, bicarbonatul nestins, arome, apoi adaugi făină până obţii un aluat potrivit de tare.

Incorporezi treptat câte o lingură de morcovi raşi, apoi făina cernută. Formezi discuri pe care le găureşti la mijloc, dându-le forma de inel. Le prăjeşti lent în ulei încins, altfel nu au timp pentru a creşte.

Când sunt aurii, îi scoţi pe şerveţele absorbante, îi serveşti cu smântână si dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.