Papanasi cu morcov

Printeaza

Papanasi cu morcov din: brânză de vacă, mor­covi, ouă, faină, unt, lapte.

Papanasi cu morcov

Ingrediente:

  • 1 kg brânză de vacă
  • 650 g mor­covi
  • 3 ouă
  • 150 g faină
  • 50 g unt
  • 300 ml lapte

Mod de preparare:

Se taie morcovii în felii subţiri şi se pun la fiert în lapte. Fierberea se face înăbuşit.

După aceea se trec prin sită şi se amestecă cu brânza, dată prin maşină, împreună cu faina, ouăle, untul, bine frământate.

Se formează papanşii, care se pun într-o tavă pudrată cu faină. Se dau la cuptor. Se servesc calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.