Papanasi copti cu smantana

Printeaza

Papanasi copti cu smantana din: brânză dulce de vacă, faină, griş, ouă, unt, zahăr, smântână.

Papanasi copti cu smantana

Ingrediente:

  • 1,5 kg brânză dulce de vacă
  • 200 g faină
  • 50 g griş
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 150 g zahăr
  • 300 g smântână

Mod de preparare:

Grişul se fierbe în puţină apă clocotită cu puţin unt, se amestecă cu brânza de vacă dată prin sită, faina, ouăle şi zahărul.

Compoziţia se porţionează în palma udă, papanaşilor li se dă forma rotundă, se bat puţin, se aşează în tava unsă şi se dau la cuptor pentru coacere. Se servesc calzi, cu smântână deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.