Panna cotta cu flori de soc

Printeaza

Panna cotta cu flori de soc din: frisca, zahar pudra, vanilie, flori de soc, gelatina, capsuni, menta.

Ingrediente:Panna cotta cu flori de soc din: frisca, zahar pudra, vanilie, flori de soc, gelatina, capsuni, menta

  • 1 l frişca
  • 140 g zahăr pudră
  • 1 baton de vanilie
  • 50 g flori de soc
  • 2 plicuri gelatină
  • 200 g căpşuni
  • mentă verde

 

Mod de preparare:

Se amestecă frişca, 100 g zahăr pudră şi batonul de vanilie. Se lasă pe foc până se înfierbântă, se ia de pe foc, se adaugă florile şi se lasă la infuzat 10 min.

Se adaugă gelatina dizolvată, se toarnă în forme şi se lasă la frigider 3-4 oire.

Se pasează căpşunile, cu 40 g zahăr pudră. Se daiu în clocot. Se ornează panma cotta cu piureu de căpşuni rece şi frunze de mentă .

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.