Pane de salau cu garnitura

Printeaza

Pane de salau cu garnitura din: file de salau, sare, piper, pesmet picant, ulei, cartofi, usturoi, salata verde si patrunjel.

Ingrediente:

  • 800 g file de salau
  • sare
  • piper
  • pesmet picant cu boia si usturoi
  • ulei pentru prajit

pentru garnitura:

  • 800 g cartofi
  • o capatana usturoi
  • salata verde
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se condimentează cu sare şi piper bucăţile de file. Separat, se bat ouăle şi se pune pesmetul într-un bol. Se feliază şalăul şi apoi se trece prin pesmet-ou-pesmet. Se prăjesc bucăţile de şalău în uleiul încins în prealabil şi se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant de bucătărie.

Se curăţă cartofii, se spală şi se feliază. Se scurg de apă, se freacă cu sare şi cu usturoi pisat şi se prăjesc în uleiul în­cins. Şalăul pane se serveşte cu garnitura de cartofi şi cu salată. Se ornează cu pătrunjel.

Pane de salau cu garnitura

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salau pane cu garnitura
  • peste salau cu garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.