Pane de varza cu sunca si cascaval

Printeaza

Pane de varza cu sunca si cascaval

Pane de varza cu sunca si cascaval din: varza dulce, sunca, cascaval, faina, pesmet, oua, sare.

Ingrediente:

  • 1 varză dulce
  • 150 g şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri pesmet
  • 3-4 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Opăreşti varza în apă clocotită cu sare şi după ce s-a răcit şi s-a scurs îi desfaci frunzele. Tai apoi şunca şi caşcavalul felii subţiri.

Aşezi apoi o frunză de varză, o felie de caşcaval, o altă frunză, o felie de şuncă şi termini cu o frunză de varză.

Presezi pacheţelul de varză puţin, apoi îl treci prin făină, ou şi pesmet şi-l prăjeşti în ulei încins. La fel procedezi şi cu varza, şunca şi caşcavalul rămase.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-arata rau deloc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.