Pane de salau cu garnitura

Printeaza

O reteta delicioasa de pane de salau cu: sare, piper, pesmet, boia, usturoi, ulei, oua, cartofi, salata verde, patrunjel.

Ingrediente:Pane de salau cu garnitura

  • 800 g file de şalău
  • sare
  • piper
  • pesmet picant cu boia şi usturoi
  • ulei pentru prăjit
  • 3-4 ouă

Ingrediente garnitură:

  • 800 g cartofi
  • o căpăţână usturoi
  • salată verde
  • o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se condimentează cu sare şi piper bucăţile de file.Separat, se bat ouăle si se pune pesmetul într-un bol. Se feliază şalăul şi apoi se trece prin pesmet-ou-pesmet.

Se prăjesc bucăţile de şalău în uleiul încins în prealabil si se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant de bucătărie.

Se curăţă cartofii, se spală şi se feliază. Se scurg de apă, se freacă cu sare si cu usturoi pisat si se prăjesc în uleiul în­cins.

Şalăul pane se serveşte cu garnitura de cartofi si cu salată. Se ornează cu pătrunjel.

Pane de salau cu garnitura

Pane de salau cu garnitura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.