Pane de calamari

Printeaza

Se amestecă 800 g de inele de calamari cu o lingură de ulei de măsline, sare şi piper.

pane de calamariSeparat, se amestecă doi căţei de usturoi mărunţiţi, o lingură de pătrunjel tocat şi una de pesmet.

Se adaugă peste inele, se amestecă şi se rumenesc câteva minute.

Se pun apoi inelele într-un castron şi se amestecă uşor cu o lingură de ulei de măsline, una de oţet de mere şi boia iute.

Se decoreză cu frunze de cimbru şi se lasă la răcorit. Seţin la rece pana in momentul servirii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.