Pandispan cu mere

Printeaza

Pandispan cu mere din: zahar, unt, crema de branza, oua, faina, praf de copt, sare, scortisoara, mere, esenta de vanilie, zahar pudra si sare.

Ingrediente:Pandispan_cu_mere

  • 350 g zahar
  • 115 g unt
  • 170 g crema de branza
  • 2 oua
  • 180 g faina
  • 1 1/2 lingurite cu praf de copt
  • 1/4 lingurita cu sare
  • 2 lingurite cu scortisoara
  • 2 mere
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă 300 g de zahăr cu unt, esenţă de vanilie. Adaugă treptat crema de brânză şi ouăle şi omogenizează. Amestecă făina cu praful de copt şi un praf de sare, apoi încorporează uşorîn compoziţie. Amestecă restul de zahăr cu scorţişoara şi presară peste merele tăiate mărunt.

Toarnă într-o formă rotundă unsă cu grăsime şi tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul încins 60 de minute ori până ce scobitoarea-test iese curată din compoziţie. Lasă să se răcească în forma de copt. Serveşte-l pudrat cu zahăr.

Pandispan cu mere

Pandispan_cu_mere

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pandispan vanilie si mere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.