Panada

Printeaza

O reteta delicioasa de panada din: carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, malai, boia dulce, fileuri de peste, sare si piper.

Ingrediente:Panada

  • 1 kg carne de vită
  • 6 linguri ulei
  • 8 cepe
  • 5 căţei usturoi
  • 2 linguri mălai
  • 1 lingură boia dulce
  • 250 g fileuri peşte
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Sc pun la rumenit în ulei ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat şi carnea tăiată bucăţi mici. Sc sărează şi se piperează după gust, presărându-se apoi boiaua şi mălaiul.

Se acoperă totul cu apă şi se aşează deasupra fileurile de peşte, dezosate. Se lasă să fiarbă bine, după care sc lasă să se răcească. Se dau prin maşina de tocat. Se serveşte caldă, cu salată verde.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • panada de curcan
  • panada reteta
  • reteta panada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.