Painişoare umplute cu carne de miel

Printeaza

Painişoare umplute cu carne de miel

Ingrediente:Painişoare umplute cu carne de miel

  • 750 g pulpă de miel
  • 180 g ulei
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 lămîie
  • piper pisat
  • sare
  • 5 căţei usturoi
  • 24 pîinişoare
  • 1 –2 fir ceapă verde
  • 1 salată.

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se frige şi se dă la rece. Din ulei, 2 gălbenuşuri, sare şi zeama de lămîie se face o maioneză.

Carnea se taie julien, se amestecă cu maioneza, ceapa verde şi usturoiul tocate şi piper.

Se umplu painişoarele scobite şi se servesc pe platou cu foi de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.