Paine gustoasa de secara

Printeaza

Paine gustoasa de secara din: secara, apa, chimen, coriandru.

Ingrediente:Paine de secara

  • două ceşti de secară, încolţită de două zile
  • apă pentru amestec
  • o linguriţă de seminţe de chimen
  • o jumătate de linguriţă de coriandru

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer, măcinaţi secara încolţită până se obţine un aluat. Adăugaţi doar atâta apă, cât să ajute mixarea.

Adăugaţi în amestec seminţele de chimen şi coriandrul.

Formaţi aluatul în formă de pâinişoare rotunde şi plate. Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Reduceţi temperatura la 43 grade C. întoarceţi pâinişoarele şi continuaţi deshidratarea, încă douăsprezece ore sau până devin crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.