Paine gratinata cu bacon

Printeaza

Paine gratinata cu bacon din: paine, oua, lapte, smantana, bacon, ardei gras, cascaval, sare, piper.

Ingrediente: Paine_gratinata_cu_bacon

  • 200 g pâine de o zi-două
  • 4 ouă
  • 200 ml lapte
  • 300 ml smântână
  • 100 g bacon
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 80 g caşcaval
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se amestecă într-un vas ouăle, laptele si smântână. Se potriveşte de sare si piper.
Se taie ardeiul şi baconul cubuleţe si se trece caşcavalul prin râzătoare.

Pâinea se taie felii si se asază într-un vas de cuptor, peste care se toarnă amestecul de lapte si ouă.
Se presară ardeiul, baconul şi caşcavalul şi se dă vasul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Paine gratinata cu bacon

Paine_gratinata_cu_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.