Paine din nuci pecan incoltit

Printeaza

Paine din nuci pecan incoltit din: lastari de varza, lucerna, nuci pecan, sos de soia, ceapa, ardei gras, telina, apa.

Ingrediente:Paine din nuci pecan incoltit

  • 0 jumătate de ceaşcă de lăstari de varză, de fasole sau ai altor vegetale încolţite
  • 0 jumătate de ceaşcă de lucernă încolţită
  • 0 ceaşcă de nuci pecan
  • o lingură de sos de soia
  • un sfert de ceaşcă de ceapă albă sau roşie, mărunţită
  • un sfert de ceaşcă de ardei gras, măruntit
  • un sfert de ceaşcă de ţelină, mărunţită
  • apă pentru amestecat

 

Mod de preparare:

Dacă folosiţi lăstari de varză, puneţi seminţele de varză la înmuiat în apă timp de opt până la douăsprezece ore, apoi lăsaţi-le să încolţească timp de trei zile. Preparaţi în acelaşi mod şi lăstarii de lucernă.

Puneţi la înmuiat nucile pecan, între două şi patru ore. Scurgeţi-le şi clătiţi-le!

Măcinaţi laolaltă nucile pecan şi lăstarii, într-un mixer, împreună cu sosul de soia.

Adăugaţi ceapa, ardeiul gras şi ţelina în robotul de bucătărie. Procesaţi-le scurt, cu suficientă apă pentru a ajuta ingredientele să se lege, ca un aluat de pâine.

Frământaţi aluatul în formă de pâine sau de crochete şi deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Apoi, reduceţi temperatura la 43 grade C şi continuaţi deshidratarea încă douăsprezece ore.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.