Paine de secara cu masline si branza
PrinteazaPaine de secara cu masline si branza din: paine de secara, unt, lapte, pasta de tomate, branza dulce de vaca, branza topita, branza de capra, masline, ardei gras, patrunjel si boia iute.
- paine toast de secara (1 franzela)
- 100 g unt
- 50 ml lapte
- 50 g pasta de tomate
- 200 g branza dulce de vaca
- 250 g branza topita
- 50 g branza de capra
- 150 g masline
- 1 ardei rosu gras
- 1 legatura untisor
- 1 legatura patrunjel verde
- 1/2 lingurita boia iute
Mod de preparare:
Tai franzela pe orizontala in patru felii. Partea de jos o ungi cu unt si cu pasta de tomate. Deasupra pui 100 g branza dulce si masline taiate. A doua felie o ungi cu unt şi o întorci peste măsline. Peste ea întinzi brânza topită, presari untişor tocat mărunt şi pui restul de brânză dulce. A treia felie o ungi cu unt şi o pui deasupra.
Amesteci brânza de capră, laptele, pătrunjelul şi boiaua iute şi întinzi pe pâine crema. Ardeiul roşu îl tai fideluţă şi îl pui peste amestecul de brânză. Bucata superioară o ungi cu unt şi o pui peste sandviş, înfăşori totul în folie şi dai la rece 2-3 ore.
Paine de secara cu masline si branza
Pofta buna!