Paine cu masline negre

Printeaza

Paine cu masline negre din: faina, apa, drojdie, masline, ulei, sare.

Ingrediente:Paine cu masline negre

  • 350 g făină
  • 150 ml apă
  • 15 g drojdie
  • 175 g măsline
  • 40 ml ulei
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Drojdia se desface în apă, se face un gol în făină, se pune sarea şi se amestecă. Se pune si drojdia, se amestecă uşor, se toarnă uleiul şi se amestecă complet, frământând 10 minute.

Se taie măslinele, se adaugă şi se amestecă alte 5 minute. Se lasă aluatul să crească 2 ore. Se lucrează aluatul pentru a-i scoate aerul, se aşază în tava de copt, se unge cu ulei şi se coace circa 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.