Paine-aperitiv la cuptor

Printeaza

Pâine-aperitiv la cuptor din: paine, cascaval, mozzarella, usturoi, patrunjel.

Ingrediente: Paine-aperitiv la cuptor

  • o paine rotunda
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 4-5 căţei de usturoi
  • pătrunjel pentru servit

 

Mod de preparare:

Pâinea se taie pe lat, până la baza ei, fără a tăia de tot. Apoi, se taie pe lung, pentru a forma cuburi. Între laturile cuburilor de pâine se presară usturoi pisat, apoi se aşază felii de caşcaval şi mozzarella.

Se coace 20 de minute.

Se serveşte imediat, cu pătrunjel tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.