Paine aperitiv cu ciuperci si sunca

Printeaza

Paine aperitiv cu ciuperci si sunca din: şuncă, ciuperci proaspete, caşcaval, oua, faina, praf de copt, mustar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paine_aperitiv_cu_ciuperci_si_sunca

  • 150 g şuncă
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 100 g caşcaval
  • 4 ouă
  • 300 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri muştar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se taie pnărunt, şunca se taie cubulete si caşcavalul cuburi. Se pune făina într-un vas, se face un gol la mijloc şi se pun ciupercile, şunca şi caşcavalul.

Se pun ouăle bătute ca pentru omletă, praful de copt şi muştarul, se potriveşte de sare şi piper, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.şi se frământă.

Se pune amestecul într-o formă unsă şi se coace 40 de minute. Se lasă să se răcească în vasul de copt.

Paine aperitiv cu ciuperci si sunca

Paine_aperitiv_cu_ciuperci_si_sunca

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine painea cu ciuperci si sunca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.