Paine aperitiv cu ciuperci si sunca
PrinteazaPaine aperitiv cu ciuperci si sunca din: şuncă, ciuperci proaspete, caşcaval, oua, faina, praf de copt, mustar, patrunjel, sare, piper.
- 150 g şuncă
- 250 g ciuperci proaspete
- 100 g caşcaval
- 4 ouă
- 300 g făină
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri muştar
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se taie pnărunt, şunca se taie cubulete si caşcavalul cuburi.
Se pune făina într-un vas, se face un gol la mijloc şi se pun ciupercile, şunca şi caşcavalul.
Se pun ouăle bătute ca pentru omletă, praful de copt şi muştarul, se potriveşte de sare şi piper, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.şi se frământă.
Se pune amestecul într-o formă unsă şi se coace 40 de minute.
Se lasă să se răcească în vasul de copt.
Paine aperitiv cu ciuperci si sunca
Pofta buna!
Arata bine painea cu ciuperci si sunca